Loading...

Video: Tak Nak Lepaskan Jenazah Ibu Bapa & Dua Adik..


Tak Nak Lepaskan Jenazah Ibu Bapa & Dua Adik|Suasana pilu langsung menyelimuti rumah duka,seluruh kerabat mangsa nahas 4 beranak maut terpersorok dibawah lori,tak mampu menaha sebak.
Hilang ayah hilang ibu tempat mengadu,hilang adik tempat bergurau,si puteri sulung tak kuasa menahan pilu,pecah tangisan sambil memeluk jenazah ibu.
Sementara kerabat yang lain,hanya mampun parsah meratapi pemergian empat ahli keluarganya,seolah tangis dan tawa anak dan cucu mereka masih segar di gegendang telinga.
Itulah yang di alami ahli mangsa nahas 4 sekeluarga maut terpersorok dibawah lori dalam perjalan baik kerumahnya pada Minggu (8/1/2017) jalan trans desa salenrang sulawesi selatan,Minggu (8/1/2017)
Lebih memilukan apabila puteri sulung mangsa enggan untuk berenggang dari memeluk jenazah ibubapa dan dua diknya yang masih dibawah umur.
Bagaimanapun 4 beranak berkenan telah selamat dikebumikan dalam satu liang ahat tadi pagi.
Menurut saksi,ke empat mangsa yang menaiki satu motor sikal hilang kawalan sebelum merempuh belakang lori yang berhenti di bahu jalan.
Anak lelaki di letakkan di bagian paling depan manakala anak perempuannya dan juga isteri di letakkan di bagian belakang.Bapa dan kedua anaknya tersepit manakala ibunya tepelanting ke ke dinding besi belakang lori sebelum jatuh ke jalan.

0 Response to "Video: Tak Nak Lepaskan Jenazah Ibu Bapa & Dua Adik.."

Post a Comment