Loading...

Isteri Dibunuh Suami Disangka Curang Dengan Jantan Lain !!

Isteri Keputihan Dibunuh Suami Disangka Curang Dengan Jantan Lain|Seorang lelaki Muzakir di jerat dengan penjara seumur hidup dimahkamah kelmarin selepas didakwa membunuh isterinya Novanti 29 dengan memukul bagian kepalanya dengan batu hingga meninggal dunia pada tahun 2015 lalu.
Novanti di temukan warga dengan kepala pecah di rumahnya dipercayai dibunuh oleh suaminya hanya karena salah paham.Menurut sumber Novanti yang keputihan di sangka suaminya baru habis melakukan hubungan intim dengan lelaki lain.
Kejadian tragis  yang berlaku di lampung ini bermula dari Muzakir yang baru sahaja balik kerja dan terus ke bilik mandi untuk membersihkan diri,dalam bilik mandi ia mendapati bercakan putih berlendir seperti air mani.
Tanpa menyiasat terlebih dahulu muzakir terus menuduh isterinya menjalin hubungan dengan lelaki lain.
Pertelingkahan mulutpun berlaku hingga muzakir membogelkan isterinya untuk mencari bukti,sebaik sahaja muzakir melihat kemaluan isterinya yang berlendir,kemarahannya semakin menjadi jadi hingga muzakir cuba memaksa isterinya mengaku dengan cara kasar.
Tidak cukup dipukul dengan tangan,muzakir juga memijak isterinya dengan beberapa kali,hingga ia gelap mata mengambil batu dan memukul kepala isterinya sampai mati.
Muzakir di tahan oleh pihak kepolisian lampung sehari selepas ia membunuh isterinya.Menurut kesaksian warga,Muzakir dilihat tergesa gesa keluar dari kampung berkenan sebelum mayat isterinya ditemukan oleh warga.
Menurut warga setempat Muzakir adalah seorang lelaki yang jarang bergaul dan tidak memiliki pendidikan sama sekali,dimaklumkan juga bahwa Muzakir dan Novanti baru sahaja sebulan berkahwin sebelum pembunuhan.
Bagaimanapun Muzakir selepas ditahan, mengakui kesilapannya dan akan mempertanggung jawabkan atas apa yang dia lakukan kepada isterinya.
http://eberita.org/isteri-keputiha-disangka/

0 Response to "Isteri Dibunuh Suami Disangka Curang Dengan Jantan Lain !!"

Post a Comment