Loading...

Cerita Sebenar Kes Viral Remaja Dipenggal Di keningau Kerana Kacau Isteri Orang.

Cerita Sebenar Kes Viral Remaja Dipenggal Di keningau Kerana Kacau Isteri Orang|Baru baru ini isu pembunuhan seorang remaja dengan kepala dipenggal kononya berlaku di keningau sabah menjadi viral di media sosial sejak semalam.
Pemilik akaun yang tidak didedahkan namanya itu berkata kejadian itu berlaku di keningau sabah,remaja yang katanya warga filpina itu dipercayai dipenggal karena telah mengacau isteri orang.
Selain beliau turut mamaparkan dua gambar mengerikan dimana seorang lelaki maut dengan kepalanya hampir putus.
Namun setelah menelusuri beberapa carian,info yang disampaikan tidaklah benar.
Kejadian sebenar berlaku di Nicaragua,mangsa adalah remaja 16 tahun yang di penggal dari arah belakang oleh seorang lelaki berusia 49 tahun.
Menurut saksi mata, mangsa tidak memiliki sedikit pun peluang untuk bertindak balas”dia sedang duduk di kerusi menikmati makanannya,seorang lelaki datang dari arah belakang dengan senyap senyap dan memotong kepalanya katanya.
Suspek cuba melarikan diri,namun berjaya di tangkap oleh orang awam,menurut laporan Managua,suspek tidak mendedahkan punca sebenar kejadian,namun menurut isu yang tersebar ia berkait dengan hubungan cinta mangsa dengan anak perempuan suspek.

http://eberita.org/cerita-sebenar-kes-viral-remaja-dipenggal-di-keningau-kerana-kacau-isteri-orang/

0 Response to "Cerita Sebenar Kes Viral Remaja Dipenggal Di keningau Kerana Kacau Isteri Orang."

Post a Comment