Loading...

AWAS DENGAN PEMANDU UBER GILA S3KS INI !!


AWAS DENGAN PEMANDU UBER GILA S3KS INI. Dulu masa mula2 Uber di perkenalkan masing2 memuji perkhidmatan uber ni yang mana lebih murah & pemandu Uber ni pun di katakan lebih beradab berbanding dengan pemandu teksi yang di gambarkan selain suka caj ikut suka hati, tak guna meter, biadap, sombong, samseng, penyamun, perogol.. bla.. bla.. dot.. com.. my. Kiranya pemandu teksi yang masih banyak baik & berhemah seolah - olah di lupakan atau depa buat2 macam tak wujud. Punya angkat Uber sampai ke langit ke tujuh.


Tapi baru2 ni aku mula dah terbaca tambang Uber pun ada yang dah caj lagi mahal dari teksi.. & paling terbaru aku baca tadi pemandu uber buat gangguan seksual pada penumpang wanita. Menurut laporan polis yang di buat wanita ni sebaik je dia naik uber ni.. pemandu uber (lelaki) mula sembang berbaur lucah & dok bagi hint2 nak ajak perempuan tu buat hubungan seksual. Kau bayangkan kau seorang diri dalam kereta dengan lelaki yang sedang membuat gangguan seksual even dia tak sentuh tapi dari perbualan macam tu kau cuak tak? Of course la kau cuak.. Kalau aku pun confirm rasa nak terjun keluar tingkap kereta dah.


Yang lebih menakutkan lagi bila pemandu Uber tu tetiba membelok ke jalan lain.. Bukan arah yang menuju ke destinasi penumpang tersebut. Bila perempuan tu tanya dia just cakap nak ajak perempuan jalan jalan.. Pintu kereta semua dia kunci rapat. Nasib baik perempuan even takut dia tak gelabah biawak sangat.. So dia cakap dengan lembut pada lelaki tu seolah olah melayan dengan baik.. Pujuk suruh hantar dia balik. Akhirnya pemandu uber tu hantar dia balik.. tak sempat nak bayar dia terus lari masuk rumah & buat report pada syarikat Uber.


Hati - hati wahai kaum wanita.. Tiada jaminan selamat naik uber ke, naik LRT ke, naik teksi ke, naik bas atau naik apa - apa pun. Dalam beg make sure paling tidak atau perfume yang jenis spray sebab benda tu boleh di jadikan senjata saat di ganggu lelaki gila seks. Yelah.. nak bawa pisau, gunting bagai bahaya... Silap2 kena tahan polis pulak kan.


Moral of the story.. Dunia ni memang dah tak ada tempat jaminan selamat jadi mohon la perlindungan dari Allah setiap masa.

0 Response to "AWAS DENGAN PEMANDU UBER GILA S3KS INI !!"

Post a Comment